Dekbedden | Comfortabel, zacht en hoge kwaliteit

 Cassenz dekbed: 90% Europese eendendons

We slapen gemiddeld een derde van ons leven

Die goede nachtrust is essentieel, we slapen gemiddeld acht uur per dag, een derde van ons leven! Dan is kwaliteit eigenlijk een vereiste...

Slaap en droom lekker!

"Wij verwennen u graag..."

De dekbedden in het assortiment van Romantovich zijn comfortabel, heerlijk zacht en van hoge kwaliteit. Dit geldt voor zowel de synthetische als de donzen dekbedden. Uiteraard vindt u bij ons alle reguliere afmetingen: 1-persoons-, 2-persoons- en Lits Jumeaux-uitvoering. Wij voeren de meest exclusieve merken - behorend tot de top in het dekbeddensegment - tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, want wij verwennen u graag. En met een dekbed van Romantovich betekent verwennen nog écht ‘in de watten leggen’.

Cassenz dekbedden

Bij Romantovich treft u een zeer uitgebreide collectie Cassenz dekbedden en hoofdkussens aan. De collectie onderscheidt zich binnen deze markt door kwalitatief hoogwaardige vullingen en tijken te gebruiken.
Innovatie is een onderdeel waar bij Cassenz zeer veel aandacht aan geschonken wordt. Onder andere door de ontwikkeling van eigen machines en de nieuwste stoffen en materialen kunnen zij uw goede nachtrust naar een nog hoger niveau tillen.

 

Cassenz dekbed: 100% Tussah wildzijde

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer