Hoofdkussens van Romantovich | Met je hoofd in de wolken

Silvana Support - Model Grenat
Silvana Support - Modell Fluorine

Uw nachtrust heeft onze ‘hoofdprioriteit’

Een goede nachtrust begint bij een natuurlijke, comfortabele en gezonde slaaphouding. Dus ondersteuning van hoofd en nek is erg belangrijk. Welk kussen bij u past, hangt af van uw ligging en uw persoonlijke voorkeur. Wordt het dons of synthetisch?

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

"Bent u wat langer en wilt u wat meer ruimte overhouden in bed? Denk dan ook eens aan het Silvana Support smal model! Alle kussens zijn leverbaar als extra smal model."
Romantovich | Exclusief slapen

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer