Seniorbedden | Comfortabel in- en uit bed stappen

Hoger of lager af te stellen

Seniorenbedden zijn normale ledikanten met één groot verschil. Ze zijn hoger of lager af te stellen dan normale ledikanten. Dit vergemakkelijkt het in- en uitstappen, wat voor veel ouderen en hulpbehoevenden een uitkomst is.

senioren beddenEen seniorenbed wordt veel gebruikt in de thuissituatie maar ook in zorginstellingen. De lattenbodem kan op iedere gewenste hoogte worden ingesteld. Dit instellen komt vrij precies. Het bed mag namelijk niet te hoog (om valpartijen te voorkomen) en niet te laag worden afgesteld (om moeilijk opstaan te voorkomen).

Seniorenbedden zijn verder te verkrijgen met of zonder wielen. Wielen maken het bed verrijdbaar zodat schoonmaken gemakkelijker gaat. Let er op dat wieltjes altijd naar binnen staan gedraaid. Men kan zich er namelijk lelijk aan bezeren.

Samen met de aanschaf van een goed bijpassend matras is comfortabel slapen ook voor senioren weggelegd.

Seniorenbedden zijn te verkrijgen met of zonder wielen. Wielen maken het bed verrijdbaar zodat schoonmaken gemakkelijker gaat. Let er op dat wieltjes altijd naar binnen staan gedraaid. Men kan zich er namelijk lelijk aan bezeren.
Romantovich | Exclusief slapen

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer