Slaapkamers | Slapen én opbergen, mooi én praktisch

Kwaliteitsproducten voor alle leeftijden

Als dealer van Vroomshoop meubelen leveren wij een compleet programma slaapkamermeubelen. Vroomshoop Meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux. Meer dan 60 jaar maken zij kwaliteitsproducten voor alle leeftijden.

De Supreme collectie is de basiscollectie van Vroomshoop Meubelen. De Salland collectie bestaat uit een aantal prachtige ledikanten in landelijke stijl voor alle leeftijden.
De tienerkamers uit de Kids collectie van Vroomshoop gaan jarenlang mee en kunnen tegen een stootje. Kenmerkend is de veiligheid en kindvriendelijkheid.

Model: Vroomshoop Slaapkamer - Salland collectie - Marle
Model: Van Os Slaapkamers - Hyatt

Maak een mooi geheel van uw slaapkamer...

Om uw boxspring compleet te maken zijn wij ook dealer van het Nederlandse kwaliteitsmerk Van Os slaapkamers. Al sinds 1929 worden er door van Os slaapkamermeubelen geproduceerd.
Hiermee bieden wij u een veelzijdig assortiment slaapkamers, nachtkastjes en boxspringaccessoires. De achterwanden, nachtkastjes en commodes zijn speciaal ontworpen om een mooi geheel van uw slaapkamer te maken.


Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer