Romantovich | Exclusief slapen:
kwaliteit, innovatie en service

Romantovich is een familiebedrijf dat uit de beddenwereld komt en nu al 15 jaar zelfstandig eerlijke voorlichting geeft over slapen. Vooral door deze eerlijke voorlichting hebben wij een goede naam opgebouwd in IJmuiden, maar ook ver daarbuiten. Wij proberen altijd samen met u tot het beste (en dat is beslist niet altijd het duurste) resultaat te komen.

Bij onze bedrijfsvoering staat voorop dat wij uitsluitend met kwaliteit werken. Voor ons dus geen massa-import uit Azië maar het liefst een oer-Hollands product. Dit is ook de reden dat wij trots zijn op wat we verkopen en daar pal voor staan met een uitstekende service en garantie.

Romantovich volgt de ontwikkelingen in de beddenwereld op de voet, zonder daarbij ook maar iets op de ons zo kenmerkende kwaliteit in te boeten. Wij hebben eigen bezorgers die vakkundig uw nieuwe bed plaatsen en uw oude matras gratis afvoeren.

Bij een bezoek aan onze winkel parkeert u gratis voor de deur, maar ook met het openbaar vervoer zijn wij prima te bereiken. De winkel is rolstoeltoegankelijk.

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer