Service en garantie bij
Romantovich | Exclusief slapen

Geen zorgen, slaap lekker...!

Tevreden klant schrijft recensie in krant

Voor ons is het heel normaal, maar toch is het erg fijn om te weten dat klanten ons hoge serviceniveau ook echt waarderen. Zo stond op maandag 28 augustus 2017 bijgevoegde recensie in het Haarlems Dagblad.

Wij wensen dhr. Vriend uit IJmuiden nog jaren veel goede nachten op zijn nieuwe matras! 

Bij onze bedrijfsvoering staat voorop dat wij uitsluitend met kwaliteit werken. Voor ons dus geen massa-import uit Azië maar het liefst een oer-Hollands product. Dit is ook de reden dat wij trots zijn op wat we verkopen en daar pal voor staan met een uitstekende service en garantie.

Wij zullen altijd alles in het werk stellen om de met u gemaakte afspraken, over bijvoorbeeld levertijden, na te komen. Ook als er eens een onderdeel vervangen moet worden kunt u uiteraard op ons rekenen.
Mocht er zich na de officiële garantietermijn een probleem voordoen zullen wij er alles aan doen om samen met u tot een passende oplossing te komen, een ontevreden klant is natuurlijk wel het laatste dat wij willen!

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer