Hml Bedding

logo hml bedding

Wij werken al lange tijd samen met de mensen van Hml Bedding. Bij dit Nederlandse familiebedrijf, dat boxsprings en matrassen produceert, staan ambacht en maatwerk centraal. Aan ieder bed wordt enorme aandacht en zorg besteed, zodat de bedden exact voldoen aan de wensen van onze klanten.

In al de jaren van samenwerking, hebben wij een bijzonder goede vertrouwensband opgebouwd met HML Bedding. Het leveren van maatwerk is bij HML Bedding geen loze belofte: maatwerk is binnen hun werkwijze vanzelfsprekend. Op basis van onder andere uw persoonlijke voorkeuren wordt een bed indien gewenst op maat gemaakt. HML Bedding staat daarnaast voor een hoge leverbetrouwbaarheid, een zeer goede kwaliteit en een eerlijke communicatie. En mochten er problemen zijn, dan wordt er alles aan gedaan om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Hml Bedding: Landelijk

  • Boxspring: Forte 4000
  • Hoofdbord: Adagio
  • Stof: Board 001 Naturel
Hml Bedding Forte 4000 Hoofdbord Adagio 001 Naturel Voetbord Forzato Stof Luca 50 mint
Hml Bedding: Forte 4000 Hoofdbord Rubato stof Casa 67 Antraciet

Hml Bedding: Zacht & Basic

  • Boxspring: Forte 4000
  • Hoofdbord: Rubato
  • Stof: Casa 67 Antraciet

Slaapcomfort & uitstraling...

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen. Wij geven u graag informatie zowel over slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel.

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed. Voor een persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Hml Bedding: Rust & Eenvoud

  • Boxspring: Forte 4000
  • Hoofdbord: Sonore
  • Voetbord: Forzato
  • Stof: Luca 50 Mint
Hml Bedding Forte 4000 Hoofdbord Sonore Voetbord Forzato Stof Luca 50 mint

Ambacht en maatwerk, en dat zie/voel/merk je!

Een goed matras bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw nachtrust. Bij Hml Bedding kiest u altijd voor een kwalitatief hoogwaardig matras. Dat betekent echter niet dat u op elk van onze matrassen goed zult slapen. Goed slapen vergt volgens ons maatwerk: wij adviseren u dan ook om op uw gemak te komen proefliggen!

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer