Kreamat

Matrassen gemaakt van
hoogwaardige materialen!

Dè unieke Kreamat Schouder techniek

Kreamat* - een vooraanstaand Belgisch bedrijf op matrassengebied – stelt erg hoge eisen aan de materialen van de matrassen. De veringmodules voor de 3 individuele slaapzones (schouder, lende, heup) bieden door de effectieve opbouw van het binnenwerk gezamenlijk het hoogste slaapcomfort. Inspelen op de individuele slaapbehoefte: dat is waar de matrassen van Kreamat zich in onderscheiden.
De unieke gepatenteerde Kreamat schouder-techniek zorgt ervoor dat het lichaam in zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd.

Kreamat: Sparta

De Sparta matras van Kreamat is een pocketvering matras, comfortabel en zacht, maar met optimale ondersteuning bij schouders en heupen. De matrashoes heeft een unieke Thermogel finish met het principe ‘Cooling on demand’. Wanneer het lichaam om koeling vraagt, gaat de Thermogel werken en zorgt voor een koeleffect van 3 tot 4 graden.
Kreamat Sparta
Kreamat Sparta

Kreamat doet veel wetenschappelijk onderzoek naar het verbeteren van uw slaap en daarom voldoen deze matrassen aan de hoogste eisen voor een zeer hoog comfortniveau en lange levensduur.

Kreamat Molto

Kreamat: Molto

Ultieme symbiose van techniek en design

Sta versteld van de ultieme symbiose van techniek en design in dienst van optimaal comfort. Verstel je multifunctionele Molto zelf naar je eigen slaap-of relaxwensen en geniet van dit vernieuwende concept van flexibiliteit.

Kreamat over research en ontwikkeling:

Ergonomisch verantwoord ligcomfort:
"Hiervoor is er een unieke gepatenteerde schoudertechniek voor de schouderzone ontwikkeld. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien in de wereld van de boxspring.

Daaropvolgend heeft Kreamat deze techniek verder weten uit te breiden naar het ultieme ergonomisch gepersonaliseeerde slaapcomfort.

"Slapen à la Carte by Kreamat. De eerste unieke boxspring met niet verbonden schouder-, lende- en heupmodules."

De slapen à la carte boxspring heeft een ontelbaar aantal persoonlijke slaapcombinatie’s ter ondersteuning van de schouder, lenden en heup en is een uniek concept in zijn sector.
Iedereen kan nu slapen volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd...

De laatste noviteiten van Kreamat laten zien dat design en ergonomie hand in hand zeer goed samen gaan. Kreamat heeft diverse designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een nieuwe beleving van comfortabel wonen. Met de bijhorende accessoires wordt het slapen bij Kreamat meer en meer een échte belevenis in huis."

Kreamat: Chopal

Het thermisch geharde pocketveren interieur van zweedse kwaliteit garandeert een blijvende flexibiliteit en veerkracht. Boven en onder de zeven comfortzones in de kern zorgt een natuurlatex comfortlaag voor duurzame ondersteuning. De Chopal matras is leverbaar in soft, medium, firm en extra firm.

De Chopal matras is een pocketvering matras voor een heerlijk ligcomfort met stevige vering voor ondersteuning op de juiste plaats. Eigenschappen voor een pocketvering matras zijn dat ze goed ventileren, duurzaam zijn en over een uitstekende veerkracht beschikken. Bij ieder matras is de slaaphouding van belang en voor ieder lichaam en ieders voorkeur hebben wij dan ook een matras op maat.

De Chopal is verkrijgbaar als matras maar ook als oplegmatras. Hierbij bestaat het interieur enkel uit een natuurlatex vulling.

Kreamat Chopal

Heeft u vragen?

Bel gerust! Of beter: kom eens geheel vrijblijvend langs in onze ruime showroom met een enorme hoeveelheid boxspringopstellingen!

Wij raden u altijd aan om te komen proefliggen...

Contact

Lange Nieuwstraat 189
1972 GH IJmuiden
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Footer